Vaardigheden

Stabiliteit

...
Geotechnische studies Structurele berekeningen Technische integratie Advies aan de bouwheer Bodemanalyse Controle op de uitvoering

Ons team in de sector “Stabiliteit en Geotechniek” bestaat uit burgerlijke ingenieurs, industriëlen, maar ook tekenaars en ontwerpers. Hun expertise is gebaseerd op principes zoals synergetisch werken, respect voor het werk van de architect en de constante zoektocht naar innovatieve oplossingen voor elke uitdaging.

Teamleden kunnen ook rekenen op de ondersteuning van geavanceerde software waarmee ze op een eenvoudige manier complexe berekeningen die nodig zijn om het project te voltooien, kunnen integreren.

De voordelen van onze services op dit gebied zijn talrijk: een adequaat antwoord op al uw vragen met betrekking tot de stabiliteit van uw project, de garantie dat de gerealiseerde studies geoptimaliseerd worden en kwalitatief zijn, harmonieuze, maar tegelijkertijd technisch juiste oplossingen ongeacht de gebruikte materialen en tot slot respect voor de budgetten, de geldende normen en de visie van de bouwheer en de architect.

Meer projecten

Volgende vaardigheid