Vaardigheden

Veiligheid & Gezondheid

...
Team management Actieve opvolging Veiligheid en welzijn Beschermende kledij Verificatie van de samenwerkingen Advies en consultancy

Ons team “Veiligheid & Gezondheid” bestaat uit coördinatoren, niveau A en niveau B, met veel ervaring in de bouw, variërend van 5 tot 25 jaar. Elk bouwproject vereist een veiligheidscoördinator die wordt toegewezen aan een werf.

Ze hebben veelvuldige rollen op het terrein die allemaal van even groot belang zijn. Ze moeten de risico’s die niet kunnen worden geëlimineerd tot een minimum beperken en ongevallen voorkomen, ze moeten de informatie en raadpleging van de werknemers op de werf te garanderen, de werkomstandigheden en het werfbeheer optimaliseren, gevaarlijke activiteiten vermijden en natuurlijk het welzijn van de werknemers op de werf verbeteren.

Omdat zijn regelmatig aanwezig zijn op de werflocaties om de naleving van de veiligheidsvoorschriften te controleren, is een hoogwaardige service en opvolging verzekerd, maar hebt u ook een echte bondgenoot die een goede werking van de werf garandeert.

 

Meer projecten

Volgende vaardigheid