Vaardigheden

Architectuur

...
Toezicht en ondersteuning Creativiteit en esthetiek Persoonlijke contacten Bouw en renovatie Garantie, planning en budget Standaarden Innovatie Duurzame ontwikkeling Kwaliteit

Ons team “Architectuur” bestaat uit architecten, burgerlijke ingenieurs, ontwerpers, modelleurs en BIM-coördinatoren.

Dankzij hun multidisciplinair karakter binnenin een geïntegreerd designbureau kunnen ze het volledige project op zich nemen.

Deze opdrachten, naast eerdere (haalbaarheids)studies, omvatten projectontwerp, werfbeheer, aanvaardingsprocedure en onderhoudsbijstand bij het opstellen van contracten.

Met hun ervaring op commercieel, logistiek en industrieel vlak, heeft het architectuurteam deze veeleisende kwesties onder de knie.

Om creativiteit, dynamiek en innovatie aan te moedigen en tegelijkertijd issues rond duurzaamheid te integreren, kan ons team rekening houden met de verschillende schalen van het project, gaande van de stedelijke of ecologische context, de formele expressie van het gebouw, de functionele organisatie van ruimtes of het tekenen van apparatuur en meubilair.

Ons team houdt altijd rekening met de kwaliteit van het project. Zo beantwoorden ze aan de specifieke sociale en technische vereisten door met innoverende oplossingen op de proppen te komen die deel uitmaken van een permanent onderzoeksproces en ze hebben steeds oog voor de problematiek van duurzame ontwikkeling.

Meer projecten

Volgende vaardigheid